ogo Talking Heads klein stelling
 Home

Taaltraining | Vertalen | Investering | Virtuele Postbus | Informatie Aanvraag | Vacatures | Contact  

contact plaatjeContact

Talking Heads
Parklaan 11
6006 NT  Weert

Telefoon: +31 (0)6-534 19 119

BTW-nummer: NL154721542B01

E-mail: info@talkingheads.nl
Contactpersoon: Mirjam van de Vorst

Informatie Aanvraag

 

Routebeschrijving

Per auto

Vanuit de richting Eindhoven A2
Komende vanuit de richting Den Bosch / Eindhoven rijdt u over de A2 in de richting Weert / Maastricht. Bij Weert neemt u de afslag “Weert-Noord / Stramproy” (afrit 38). U rijdt alsmaar rechtdoor over de Eindhovenseweg, totdat u bij een rotonde uitkomt. Op de rotonde gaat u rechtdoor over de stadsbrug. U rijdt nu richting “Centrum”.
U volgt de route voor het station. U vindt de trainingslocatie van Talking Heads in het stationsgebouw aan de linkerkant. Het adres is Stationsplein 19.

Vanuit de richting Maastricht A2
Komende vanuit de richting Maastricht rijdt u over de A2 in de richting Weert. U neemt de afslag Kelpen/Oler. Aan het einde van de afrit gaat u naar links. U vervolgt de weg richting Weert, u gaat vervolgens over het spoor en blijft de weg volgen. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor, de stad in. Op de volgende rotonde gaat u linksaf. U volgt deze weg, tot u aan de linkerkant het stationsgebouw van Weert ziet. Onze trainingslocatie is gevestigd in dit gebouw, aan de linkerkant, Stationsplein 19.

Per openbaar vervoer
Als u met uw neus naar de hoofdingang van het stationsgebouw staat is het de deur aan de linkerkant. Het adres van Talking Heads is Stationsplein 19.

 

Talking Heads  -  Parklaan 11  -  6006 NT  Weert  -  T: 0495 - 548 545
E: info@talkingheads.nl